петък, 9 октомври 2015 г.

Essence Urbaniced Street Style Highlighter

     Хайлайтъра е ежедневно използван продукт от мен и много рядко пропускам тази финална стъпка в грима. Обожавам ефекта, който дава и финиша му. По тази причина постоянно заглеждам какво излиза на пазара, макар да имам за цял живот. Една от бюджетните марки в България, които предлагат хайлайт пудри са Essence. За жалост обаче не се зареждат повечето лимитки, от които всъщност има наистина страхотни попадения.
      Urbaniced е една от последните лимитирани колекции, която излезна и имах възможност да пробвам. Хайлайтъра го поръчах за приятелка, но вече споменах че ми го предостави за проба и бързам да споделя, ако някой има възможност за поръчка или живее в чужбина, откъдето може да си го набави.


     Опаковката му е типична за марката, затваря се стабилно. Има готин принт. Цената му е около 3 евро. Има аромат на роза и пачули, много приятен парфюмен е, но на кожата не се усеща. Само ако допрете до носа си. :)



     
      Цвета на продукта е студен, т.е. на кожа е от онези бели хайлайтъри. Има и бледорозови частички в него, но те на лице не се виждат. Пигментиран е, но не придава онзи плътен, мазен и супер лъскав ефект. С напластяване се забелязва, но е подходящ за онези от вас, които не обичат натрапчиви и силни гримове, а са любители на нежния и лек завършек. Нанесен сутрин, вечер преди да сваля е поизбледнял и изчезнал на места, но напоследък не правя плътна основа върху лицето си и може би това е причината да не залепва добре. Не се разпрашва почти, макар че по няколко пъти вземам с четката на Zoeva Luxe Face Focus.


     За цената си, не е лош продукт и ако не сте капризни, тепърва прохождате в гримирането, не търсите нещо кой знае какво и искате лесен за работа продукт, то този ще ви свърши работа. :)



      Труден ми е за снимане на лице, успях само толкова, но на живо е по-видим определено.


Няма коментари:

Публикуване на коментар