понеделник, 30 ноември 2015 г.

Празни опаковки - ноември

       Този месец мина неусетно и дойде ред за поредната доза празни опаковки. Мислех, че ще събера много, но се оказа обратното. Тъкмо няма да е прекалено дълго за четене. Останаха още 2-3 продукта, сетих се за тях като бях прибрала всичко и не ми се занимаваше отново да снимам. Затова ще ги включа в следващия такъв пост.

        Лосионите на Balea ги купувам заради готиния аромат и опаковки. Това май вече съм го казвала.... Добре хидратират, само воднистата им консистенция не ми допада особено, защото свършват бавно. :D Melon Tango ухаеше супер свежо на диня.
        Пяната за вана Sweet like Marzipan на Oriflame ми хареса много. Напомня ми бонбоните Merci с марципан, но аромата не е силен шоколадов и сладкарски. По-скоро ухае свежо марципанено. Прави хубава пяна, измива добре и не изсушава.
         Миналата седмица ви писах за душ гела Double effect на Nivea, който е за бръснене. Не е лош, но не мисля че ще ми липсва и бих си купила някоя пяна по-скоро. Иначе аромата й е супер приятен. Спрея за обем на Avon не виждам да върши работа, с него или без, е все тая. Но маската от спа серията с глина расул е великолепна. Толкова хубав унисекс аромат има, кожата е перфектно почистена и освежена без да е пресушена... и беше много икономична.


       Свеща в металната кутийка с макароните е от Jumbo. Има кокосов аромат, но в стаята не се разнася. Прекалено малка е явно. Синята (Blueberry на M&M) както виждате е нова почти, ще я мъча, но има нещо нередно с фитила ли не знам, просто гори толкова слабо, че не може да мръдне количеството и в стаята аромат не усещам. Шоколадовата беше супер, ама тази не.
       От двете води за усти на снимката съм доволна. Вече си купих нова Dentalux, но Sensitive. И от Sensodyne бих взела пак. Добре почистват зъбите и ми допадат леко ментовите вкусове.
       Малко неща за хапване и пийване - Roo Bar десертите не са никак лоши. Най ми допадна с кокос и чиа. Кокоса е доминиращ тук, а при гризкане се усеща леко пукане от чиата. Какаовия не е мой тип обаче, защото аз не съм особено фен на тъмния шоколад и не бих си взела такъв отново. Този с годжи бери е приятен, но ми напомня на какаовия с разликата, че е по-мек на вкус и годжи берито придава лек плодов намек.
       Чайовете на G- Premium харесвам, затова и като видя нещо ново си купувам за опитване. Лятото изхвърлих и други кутии, но не се сещах да ги пазя. Шипка и каркаде не е моят вкус определено, много ми е странен. Ментата не им е лоша, както и лайката, но не са нещо специално де. Този с ябълка и канела е добър също. Loyd Green Sense е зелен чай с алое вера. Аз не си падам по зелените чайове по принцип, но не беше зле и неприятен.

1 коментар:

  1. Само Melon Tango съм ползвала от продуктите в поста, но е много приятно лосионче, особено за лятото! :)

    ОтговорИзтриване