понеделник, 9 ноември 2015 г.

Dove Original Deodorant Cream - крем део стик

     През лятото търсих перфектния дезодорант, който успешно да предпазва от неприятното потене и един от продуктите, които си взех, беше тази гъбка на Дав. Имаше добри отзиви за нея и след като я открих в хранителен магазин (четох, че уж не се предлага в страната ни) тук, я взех. Цената й беше 6,20 лв. Количеството е 50 мл.


      Не ми допада самата й форма, защото за мен лично не е хигиенична. Аз вземам с пръст количество, колкото бобово зърно и си го разнасям така. Не мога да приема да мажа с нея директно под мишницата. Би станало голямо мазало и ще трябва да я чистя след всяка употреба. А текстурата й е гъста и плътна, като на масло и оставя ли да засъхне /непочистена/, вероятно следващия път няма да е веднага годна за ползване. Дори така употребявана, все пак хваща лека коричка, ако не поставям предпазния й стикер.
      Има класическия аромат на продуктите на марката от тази линия.


       Допада ми това, че ако излезне повече от продукта, завъртам обратно и се прибира. Знаете, че не винаги механизъм от този тип позволява това и колкото се е показало, или го ползвате, или го хвърляте.


      През лятото честно казано не успяваше да ме предпази и се потях малко или много. Ако не изчакам да изсъхне поне 10 минути, ми оставяше следи по тъмните дрехи. В момента черните ми сутиени стават на бели петна от него. Иначе като попие напълно, не забелязвам върху блузите ми при обличане ивици, обаче стоя поне 30 минути.
      Относно изпотяването - през деня съм суха и няма никакъв проблем (нанасям след душ около 10 ч.), но на следващата сутрин се събуждам с мокра тениска в зоната, което не ми е приятно. Така че със сигурност ефекта му не е 24 часа.



       Не е лош продукт като цяло, но при мен лично не работи на 100 % и в големите жеги през лятото, се налагаше да посягам към друг. Сега ще си го изразходя, но не съм сигурна дали бих го взела отново в бъдеще. Помня, че стика с краставицата беше харесван. Ако сте ползвали него или друг, от който сте доволни, оставете ми коментар. :)

3 коментара:

  1. Аз имах стика с краставицата и не останах с добро впечатление. Оставяше ми много бели следи и си съсипах доста дрехи така, но пък аромата му е страхотен <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Май ще си карам с Ив Роше като гледам. Благодаря ти за включването. :)

      Изтриване
    2. Май ще си карам с Ив Роше като гледам. Благодаря ти за включването. :)

      Изтриване