четвъртък, 12 ноември 2015 г.

MIYO Nailed it! No.37 Venus, No.60 Into the Blue

      Миналата седмица ви показвах лак на нова за мен марка Pierre Rene, а днес е ред на още една, а именно MIYO. Тя е по-бюджетна подмарка към нея. Лаковете от серията Nailed it! струват около 5-6 лв. Приятелката, която ми ги даде за проба, ме изнуди да ги пробвам, защото били много хубави и особено ми препоръча "Venus". Бил страхотен с тен през лятото, но вече няма как да потвърдя това. Не ми се и чака до следващото. Реших да проверя за какво говори. Непосредствено след него носих и "Into the blue".





        Не обичам особено коралите, камо ли с финиш клонящ към перла, но Venus очудващо ми хареса. Не е типичния корал, а по-скоро е ягодов цвят с лек малинен дуохромен отблясък или поне на моите бели ръце е такъв. Без топ лак не ми изглеждаше впечатляващ, но с такъв показа красотата си. Не е перлен завършека му, а много фин шимър и може да мине дори за коледен, ако го украсите с някой глитър в златисто.


       Съхне по-бързо от Pierre Rene, но трайността и тук е добра. За 3-4 дни с него, имах съвсем нормални следи от носене.





      Споменах ви, че Pierre Rene е полска марка, защото сайта им е на полски, а и от описанието разбрах това. Както виждате на етикета на този лак пише производител Франция. Така е и с Pierre Rene, но истината само те си я знаят явно. :)
       Into the blue първоначално ми изглеждаше зелен шимър с кралскосини частици, но при мен си е тъмен тюркоазен шимър. Много красив цвят и бих казала, че досега такъв не съм срещала. Като имате предвид, че обожавам сини, зелени и тюркоазени нюанси и имам доста, определено е попадение.





       Относно качествата му - важат същите като при горния. Май само за текстурата не съм споменала, но съм доволна и от нея. С нормална консистенция са и се нанасят безпроблемно и покриват на 2 слоя. Без топ лак не могат или поне на мен не ми допадат достатъчно, но общо взето всеки ползва такъв продукт, така че изобщо няма нужда да го споменавам това.


Няма коментари:

Публикуване на коментар