петък, 4 декември 2015 г.

Avon Naturals Shimmering Winterberry & Shea swirl body lotion

      Червената боровинка е типичен за коледните празници плод, който можете да срещнете, както в сладки, така и в козметика, в ароматни свещи. Много празнично настроение създава.
      Последното ми попълнение в колекцията, е този лосион на Avon, който е със "зимна" боровинка и шеа. Освен приятния и ненатрапчив аромат, е и с шимър частички, които придават много дискретен и нежен блясък върху кожата. Идеален е за тези дни от годината. Хем е плодов с тръпчива нотка, хем е леко сладникав.
     




        Формулата му е от два цвята - ванилена и прасковена. На пръв поглед е плътна, но в действителност на допир е лека и водниста, топи се и попива за секунди. Оставя кожата мека и деликатно ароматизирана. Не мисля, че би попречил на парфюма, защото не се задържа за толкова дълго.


       Не е обаче особено хидратиращ според мен. Ако сте с много суха кожа, този лосион няма да ви бъде достатъчен. Но пък, ако сте фенове на леките, които попиват за по-малко от минута и можете да се облечете веднага, ще ви хареса. Не е лош за парите си.



       Ако не си падате по боровинката, има още един аромат - канела и ванилия. Цената им в текущата брошура е 4,90 за брой, а за 2 - 7,90 лв.

2 коментара:

  1. И аз имам този, който е с канела и ванилия и не е лош, но предпочитах да няма брокатчета :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз не обичам прекалено лъскавите, но този е с много дискретен блясък и ми харесва. Пробвала съм и други лосиони с частици, които блестят 5 пъти повече и наистина не ги понасям тях...

      Изтриване