сряда, 9 декември 2015 г.

Eveline Argan Elixir 8 in 1

      На повечето от вас със сигурност е познат любимият и топ продукт 8-in-1 Total Action. Този заздравител стана известен през последната година с бързото възстановяване на меки, чупливи и разслояващи се нокти, както и с осигуряване дълготрайност на лака. Маникюра само след месец употреба, а в зависимост от състоянието и по-малко, е във видимо по-добро състояние. Лака издържа повече дори и да не сте го нанесли като основа. След неговия успех обаче, а и ползваното напоследък супер популярно арганово масло в почти всички козметични продукти, марката добави в асортимента си Argan Elixir 8 in 1. 



       Argan Elixir 8 in 1 е интензивно възстановяващо олио за кожички и нокти. Подхранва и съживява кожичките, заздравява и укрепва ноктите. Съдържа чист арган, масло от авокадо и от бадем. Формулата му е концентрирана и бързо абсорбираща се. Препоръчва се да се ползва преди лягане, като се нанася на почистени нокти. Можете да продължите с него, колкото е необходимо, заради съставките от естествен произход. Има парабени обаче, затова си мисля че не е чак толкова безвреден.



       В почти всички сайтове еликсира се продава под името "балсам", но за мен си е чисто олио. А и виждате от прозрачния флакон какво представлява формулата му. Единствено като действие може да мине за балсам.
       Четчицата си е като на стандартните лакове и нанасям главно по кожичките. След това масажирам, докато се абсорбира напълно. Нужни са ви максимум 2 минути и олиото попива изцяло без да оставя никакви мазни следи. Кожичките са подхранени, леко хидратирани и приятно ароматизирани. Ухае на кайсия, много приятен и нехимичен е аромата.
        Ноктите ми са доста здрави, откакто ползвам класическият 8 в 1 и не мога да се произнеса в дългосрочен план дали и еликсира ще има такъв/подобен ефект, но успях да го пробвам и 2-3 пъти на почистени. Обикновено го правя след глитър. Тогава плочката е видимо суха и се бели на места, заради едрите частици. Моментално изчезват тези участъци и става подхранена, сякаш запълва и заглажда неравностите. Вероятно с всяко олио ще се постигне такъв ефект, затова и не съм снимала преди-след. На кожичките вече го ползвах по-дълго време и там мога да съм малко по-обективна. Както казах, до 2 минути попива изцяло. Подхранва и омекотява, но без да е нещо фрапантно, което да не мога да постигна с друг подобен продукт или по-мазен крем за ръце.


     Големият плюс идва от факта, че не помътнява блясъка на лака ми, а точно обратното. След употреба, маникюра ми е още по-лъскав, особено ако е на няколко дни и вече е захабен топ лака. Точно това ми хареса.


        Пробвах олиото също на кожичките и ноктите на педикюра. Там усетих ефекта му повече, защото са ми по-сухи и груби. Действително ги омекоти и изглеждаха в пъти по-добре след намазване. Но всичко си иска постоянство. От 2-3 пъти не очаквайте да изчезне проблема.


      Като заключение бих казала, че олиото за мен не е незаменимо, но върши работа. Ако нямате такова и имате нужда, вземете си го. Плюсовете му са бързото абсорбиране, без да оставя никакви следи и възвръща блясъка на носен няколко дни лак /не помътнява/. Кайсиевия аромат е готин също. Цената му е около 4,50 лв.

Няма коментари:

Публикуване на коментар