понеделник, 8 февруари 2016 г.

Маникюр в лилаво за Свети Валентин

       14-ти февруари наближава и ми се прииска да уважа празника с няколко идеи за маникюр, макар че не празнувам този ден. Някак не мога да осмисля значението му. Нима хората се обичат само тогава? Предпочитам Трифон Зарезан. :)
        Но уважавам и мнението на останалите, така че ако ще отбележите деня на влюбените, погрижете се за себе си и не забравяйте красивия маникюр. Аз започвам с един от любимите ми нюанси, а именно лилавият. Вдъхнових се от ефектния глитър топ на Essence Hugs & Kisses "Crazy in love" и си направих нещо като омбре. Останалите идеи ще видите до края на следващата седмица. Обичам разнообразието и това е момента да нося розово, защото не съм от хората, които предпочитат този цвят. Харесвам го, но някак не се виждам в него често.



      Essence Hugs & Kisses "Crazy in love" е прозрачна гел база с малки сребристи кръгли и средни квадратни лилави глитър частички, а най-готиното в него са големите сребърни холограмни сърца. Текстурата му е идеална откъм гъстота, защото се взема сравнително лесно от нея и не се налага да "ловите" частичките. Стои много красиво, като триизмерно.


      Ползвах един любим мой Essence от стара лятна лимитка - Surfer Babe "Hang Loose" за база под глитъра. Цвета е много блед люляков крем със сив подтон. На 2 слоя е.


        На средните пръсти избрах да нанеса по-тъмен сивеещ люляков шимър, Brooklin 19. Той е шимър. Частичките му в златисто и прасковено блестят страхотно на слънце.


        В тази публикация май са се събрали само любими лакове, защото и този Catherine Arley 245 обичам много. Разкошен тъмнолилав крем със син подтон. Нанася се като масло и на 2 слоя е чуден! А като база за дуохроми, глитъри и скейл ефекти, е още по-подходящ! Ако обичате лилави и сини цветове, този ще ви хареса много.


       Искаше ми се и нещо бледорозово вместо бяло, затова посегнах към Essence Blossoms etc... "Bloom a loom". И той като Brooklin 19 има частички, но са бели. Четката му е широка плоска и много удобна. Гъста консистенция и се нанася като масло, на 2 слоя.



      На кутрето сложих от яркия лавандулов крем Gabrini Summer Edition M109. Имам негов много близък заместник, Orly Cashmere Cardigan, който обожавам всъщност!





       Не само розовото и червеното са цветове на любовта....и лилавото стои романтично. Не мислите ли? Нежен и завладяващ е.





Няма коментари:

Публикуване на коментар