четвъртък, 31 март 2016 г.

Празни опаковки - месец март

       Времето се затопля и сякаш дните са като минути, изобщо не ги усещам. Този месец се изниза супер бързо и той. Но се радвам, че идва лятото. Преди него обаче ще се полюбуваме на пролетта малко.... та ето я и първата доза изразходени продукти за сезона. :)


        Много съм изморена и няма да пиша фермани, а по няколко думи за всеки, защото и без това имат отделни публикации.


        Водите за уста на Листерин са ми любими. И тази Sensitive не ме разочарова. Вкуса и е малко по-мек, но пак си е доста освежаваща и парлива. Чудесна е за стягане на чувствителни и кървящи венци. Маската и ексфолианта с маракуя на Рефан ми харесаха, но ще повторя само втория продукт. Аромата на маската ми идва too much. Иначе като ефект не е лоша. Скраба обожавам, но ми стигна за точно 5 пъти!
        За боди мистовете на Victoria Secrets съм казвала, че според мен не струват. Същата работа ми вършват спрейчетата на Avon Naturals, които струват по 4 лв, а тези 20. Може и да имат някой по-траен аромат, но конкретно Forbidden fantasy не е такъв. Ами предпочитам да си купя парфюм за тези пари. Усещам ги не повече от 30 минути върху мен.
        Скраба за стъпала с праскова на Орифлейм е един от най-добрите, които съм пробвала. Мирише чудесно, частичките му са достатъчно груби и наистина усещам кожата си по-мека и гладка след ексфолииране с пила. Яд ме е, че такива сполучливи ексфолианти са лимитки.
        Разтвора за почистване на четки на Zoeva става, но не и за упорити фдт. Налага се да пръскам доста и пак да не успее да почисти перфектно. Радвам се че го пробвах, обаче не бих си купила от него, дори и да го пуснат за продажба. Предпочитам обикновен сапун.




        Шампоана и серума на Garnier Fructis Grow Strong от последната излезнала на нашия пазар серия, ми даде приятелка да пробвам. Тя много ги хареса и ми остави за 2 пъти от всеки. Шампоана ухае разкошно на пунш от пресни тропически плодове. Консистенцията му е като на гъст балсам, плътна бяла и ви е нужно изключително малко за измиване. Пени са мнооого.


       Ако косата ви не е особено мръсна, буквално с 2 капки сапунисвам. Оставя я мека, чиста, обемна и лесна за оформяне. Трудно е да се каже за действието на лосиона Stemo Strong от 2 нанасяния, но не омазнява. Поставя се със зигзообразни движения на скалпа.




       Имах доста сашета на продукти за лице на Lumene и гледам да ги изразходвам. Нектара с vitamin C не беше никак лош. Текстурата изглежда като олио, но всъщност прилича на серум. Ако нанесете голямо количество, се пени малко, затова е добре да се слага по малко. Попива бързо, обаче ако се намажа вечер, сутринта около носа имам малко себум. Иначе мирише добре и кожата изглежда свежа и отпочинала. Хидратиращия фдт Hydra Drops също ми хареса как стои. Не бих го купила само заради гъстата текстура. Трудно се разнася и може да станете на петна. Покривността му е средна. Цял ден ми издържа и стои естествено.



        Ziaja Goat's milk Day cream ми хареса. Хидратираше страхотно и правеше кожата мека. Аромата му напомня на синята Nivea.
        Ziaja Natural Olive Shampoo & Hair mask харесах много. Косата ми изглеждаше така, както след маската на Макадамия Deep Repair. Ухаят като Ейвънската Planet Spa серия Heavenly Hydration. Мека, лъскава, подхранена и жизнена е косата. Сякаш е детска. Определено бих си взела в пълен размер.


       Фдт Avon Extra Lasting не ме впечатли с нищо. Не е зле, но има и по-добри за моята кожа.


       Споделяла съм за тези тампони Bella cotton за почистване на грим, че ги харесвам. Януари месец ги видях промоция в Лили - стекче от 3 пакета струваше 3,99 и се сдобих с едно. Имам още пакет и половина, но днес си взех на Nivea. Виждам ги за първи път, обаче бяха последен ден на промоция и си купих 1 опаковка.


        Обожавам ароматизаторите на Air Wick и вече заредих нов в тяхната машинка. Cosy by the fair конкретно беше с аромат на портокал, но не така вкусен като типичните коледни с канела. Втръсна ми и не бих взела пак.


       Влюбена съм в Glade Relaxing Zen обаче. Този аромат ме разтапя. Толкова чисто, нежно, но луксозно ухае. Препоръчвам ви го, ако харесвате цветя. Разкошен е! И ароматизира цялата стая. Тази опаковка стигна за 2 месеца и половина. Настройвам да пръска през 36 минути.


         Малко нещица за хапване. Допреди година пренебрегвах евтините шоколади и особено тези, които се продават в Лидл. Сега пък съм обратно. Не знам как съм пропуснала Schogetten. Взех ги случайно покрай едно 25 % намаление в Била, защото видях че хората грабеха и аз да не остана по-назад. А те били много хубави шоколади. За първи път попадам на подобни, които са на отделни блокчета. Сладки са, но не премаляват като Милка. Определено ме спечелиха за сметка на прехвалените бисквити Belvita Soft Bakes.



      Спукаха се да ги рекламират по радиото и си взех преди няколко дни от Red Berries, за да видя какво толкова има в тях. Сякаш ям недоизпечена бисквита. Няма как иначе да е мека. Усещах много брашно. Единственото хубаво е, че са с пресни парченца малини и боровинки. Изпих доста чайове, но не съм изпразнила кутиите. Успях да приключа с Teekanne Magic Apple. Харесвам го, обаче ми писна и на по-късен етап бих повторила. Това десертче си взех една сутрин спонтанно от Била, докато пазарувах. Хич не е чисто откъм състав. На вкус беше хлебно, но не гадно. Обаче за тази цена, предпочитам да си купя килограм ябълки или ако е подобно, RooBar с чиа.
       

Няма коментари:

Публикуване на коментар