понеделник, 7 март 2016 г.

Essence Winter Wonderful Hand Balm

       Здравейте.

       Реших да си дам почивка няколко дни, защото нямах муза за писане, както и готови чернови. Обикновено сядам и пиша ден за ден, но има и такива периоди. Човек има нужда от разнообразие в ежедневието. Мислейки над това, усетих ръцете си сухи и посегнах към чекмеджето с кремове, при което си спомних за тази опаковка, която Ина ми изпрати в коледния подарък. Вече едва ли се намира, но пък открих голяма прилика с този мой любим балсам и затова реших да драсна няколко реда. А и другата зима вече съвсем ще е късно да го показвам.


       Много харесвам подхранващия балсам с калций и йогурт и съм го препоръчвала на познати не веднъж. Той е в редовния асортимент и се намира лесно по стелажите на Essence. Веднага щом отворих Winter Wonderful, усетих позната миризма и си спомних точно за него. Оказа се, че консистенцията му и ефекта върху кожата са същите или поне аз ги усещам така.


       Тубичката е с изчистен и много семпъл дизайн. Снежинките веднага подсказват, че става дума за зимна колекция. Матова е и не остават видими отпечатъци от пръсти. И капачето се затваря стабилно, но при отварянето няма никакъв проблем и не можете да си счупите някой нокът. Текстурата му е много приятна на допир. Не е гъста, не и рядка. Изключително лека, а в същото време успява толкова добре да омекоти, успокои, подхрани и хидратира сухата кожа. Ръцете ми стават като коприна, като бебешки са след него. И е нужно малко количество за едно намазване. Аромата му също е супер нежен. Точно на йогурт ухае. Млечно и натурално, дори някак луксозно, без да се натрапва изобщо. Не оставя и мазен филм, попива бързо. Аз лично го намирам за идеалния крем и мога да го ползвам през всеки един сезон. Неутрална миризма, нежна консистенция и чудесен ефект. Ръцете ви остават гладки и меки за дълго.


        Цената на балсамите е прилична. Струват около 3 лв. Опаковките са по 75 мл и стигат за дълго време. Този лимитирания е 100 мл.


Няма коментари:

Публикуване на коментар