петък, 1 април 2016 г.

Estee Lauder Sumptuous Extreme Mascara

       Sumptuous Extreme е една от най-популярните спирали на Estee Lauder. И от днес до 13 април, имате възможност да върнете старата си опаковка и да вземете нова срещу скромната сума от 26 лв. Промоцията е в бутиците на марката, но мисля че и в други магазини за селективна парфюмерия и козметика ще заменят, защото в Стара Загора Feerie, са споделили също на страницата си.


        Sumptuous Extreme е първата спирала от висок клас, която пробвах още преди 4-5 год. Към списание Grazia бяха пуснали мини опаковки и толкова я харесах, че се сдобих с втора. Ето тук съм писала за нея вече и можете да видите ефекта, който даваше. Снимките не са добри, но мисля че се вижда каквото трябва.


        Не харесвам по начало четки с естествени влакна, но тази спирала се оказа страхотна за миглите ми. Придаваше обем без да слепва, удължаваше и разделяше, извиваше ги чудесно. Голямата опаковка беше част от куфара за коледните празници през 2014 г. Отворих я през изминалия ноември, защото все имах други и отлагах. Исках да оставя най-хубавото за десерт. Не знам обаче дали формулата е по-различна или от това, че е престояла, беше малко по-гъст туша сякаш. Не съм я отваряла изобщо през това време. Нанасяше се лесно и пак правеше хубавите миглите, обаче не даваше ефекта на минито.


       Също така малко след като съм се гримирала, забелязвах паднали прашинки от нея под долните мигли или часове по-късно. Не е болка за умиране, но спирала от този клас и за тази цена, не би трябвало да се държи по този начин.
        Пигмента и е добре наситен, но не прекалено и се чисти като нормална спирала. Много ми харесва, че се работи бързо с нея и сутрин като бързам за секунди нанасям. Получава се естествено подчертаване.


Ето как стоеше през ноември месец, в началото като я отворих.



     В момента има още туш, не е изсъхнала и я ползвам, но пък дължината и обема липсват. Най-интересното е, че сега няма никакво ронене и е бетон. Крайния ефект обаче за редовната цена от около 65 лв, не е нещо уау. И предпочитам дрогерийна спирала от класа на Мейбълин, а за останалата сума да взема някакво червило или аромат. :)


Никак не е зле спиралата, но не мисля че оправдава цената си.


Какво мислите Вие за Sumptuous Extreme? Ще върнете ли своя стара опаквка?

Няма коментари:

Публикуване на коментар