събота, 2 април 2016 г.

Madonna Truth or Dare EDP

      Truth or Dare е първият парфюм, който лансира поп звездата Мадона през 2012 год. Аромата се препоръчва за дами между 25 и 45 год., но според мен парфюмите не могат или по-точно не е правилно да се делят по такъв начин. Всеки има свой вкус и възприятия, кожите ни реагират различно, така че ако ви харесва, но не сте в категорията, носете си го с кеф!

      След Truth or Dare, се появява и Truth or Dare Naked, за който отзивите са че е не е така шлейфов и стои близо до кожата. Някак по-мек и гушлив аромат бил. Гурме на заден фон с бензоин, сандалово дърво, спайси и леки карамелизирани дървесни нотки. Не съм го пробвала, но изчетох доста мнения преди да поръчам първия и не сгреших. Мисля че и Naked ще ми хареса, обаче искам да тествам първо сякаш. Както и да е, тази публикация е за първообраза и ще говоря за него.


        Много харесвам бели цветя и единствено туберозата ме тревожеше, казваха че е доста силен и шлейфов парфюм. Или го харесваш, или не. Четох ли четох и Жаки разпитвах, но накрая сметнах че за 15 лв няма какво толкова да му мисля. Не искам да трупам излишни продукти вече, които няма да ползвам и това беше причината да не натисна бутона поръчай на мига. Купих го от парфюмо преди Коледа, но в момента тази опаковка от 30 мл не е налична. Има 50 и 75 мл. 


         Пристига запечатан в целофан. Опаковката му е семпла, но според мен стилна и много удобна за пътуване. Цвета на флакона е "лицето" на състава. Вероятно белите цветя са били решаващи за избора на Мадона. :)


 
      Не сгреших с покупката на Truth or Dare. защото ухае наистина разкошно! На огромен букет от кремести бели цветя. Разкошен и плътен аромат на лилия, гардения и свеж жасмин в комбинация с тубероза, която му придава ретро завършек. Мускуса добавя онзи типичен за него мирис, на чисто и сапунено. Усеща се леко. Ванилията и амбъра моя нос не ги разпознава или на кожата ми не могат да изпъкнат, но и не страдам от това. Имам други аромати с тях, които харесвам и се радвам, че открих идеалния пудрен белоцветен парфюм.


         Трайността за цветен аромат и на тази цена, е наистина покъртителна. Такъв шлейф носи и то само с 5-6 пръсвания, че го усещам с часове наред. Сякаш сте в градина, пълна с лилии, гардении, жасмин и тубероза. Мога да го нося през всеки сезон, защото за мен е универсален парфюм. Може би само лятото бих посягала към тоалетни води, но като цяло не мисля че ще ми докара главоболие.


       Ако харесвате бели цветя, с две ръце и два крака ви препоръчвам да му дадете шанс. Във фрагрантика можете да разгледате пирамидата и прочетете коментари, ако сте били на кантар като мен. Разкошен е! Стойността му е нищожна. Не знам как е паднал толкова като цена. В началото големия флакон струваше около 50 лв в ДМ, когато излезна. От над година не съм го виждала в нашите филиали обаче. В енцо също са налични опаковки от 50 и 75 мл, ако пазарувате от там. Видях подаръчен комплект от Naked в Лили и EDP 75 ml с боди лосион 200 мл в картонена кутия струваха 70 лв, така че си поръчайте от Енцо или Парфюмо.


Няма коментари:

Публикуване на коментар