събота, 21 май 2016 г.

Butterflies on my nails

      Времето все още не дава индикации кога смята да се оправи и дъждовете ни изненадват всеки ден. От топла, слънчева и лятна сутрин, следобяда е пълна противоположност. Мен това обаче не ме спира и си правя цветни и весели маникюри. Края на тази седмица, посегнах към едни от последните водни стикери в колекцията ми - тези красиви пеперуди от bornprettystore. Също толкова лесни са за поставяне като останалите, които съм пробвала от сайта.








                                                               Flormar 430

                                                                         Bell Pastel 05



        Ще използвам поста, да кажа първите си впечатления от новия гел топ лак на Avon. Останах много приятно изненадана. Не е толкова гъст и дебел като Poshe и Seche Vite, но все пак не е рядък и тънък. Хубав блясък дава на маникюра. Отдръпва се съвсем леко и то в случай, че не сте лакирали плътно. С някои лакове се напуква, без да е фрапантно за мен. Най-важйното е бързината на съхненето. Аз правя маникюра си късно вечер, така че стоя 10-15 мин. с топа и си лягам веднага след това. Сутрин нямам никакви поражения. Естествено, ако натиснете с нещо твърдо ноктите, вероятно няма да остане непокътнат. Трайността също си е съвсем нормална. Свалям на 4-5 дни с минимално ожулени връхчета. В момента можете да закупите 2 продукта за 8,90 от определени страници и топ лак с новите гел лакове са включени в офертата. Аз обмислям да се запася с още 2 топа. Съвсем прилично е качеството му и си заслужава в пъти пред Gel effect на Евелин.


                                                                     Flormar 420



                 Бялото на кутрето е Farmasi 02. Страхотен бюджетен крем, който използвам супер често в маникюрите ми. Покрива на 2 слоя и е траен.




Няма коментари:

Публикуване на коментар