понеделник, 9 май 2016 г.

Flormar Prime'n Lips PL07 Lady in Sunset

      В края на месец март, се появиха нови червила от Флормар на нашия пазар. И наскоро ви показах едно от тях. Тук можете да го видите, ако сте пропуснали. Освен него обаче и първо всъщност, харесах точно No. 07, който ще ви покажа днес. Миналият месец бяха намалени на 9,69 лв в Лили от редовна цена 11,99 лв по спомен. Макар висока за марка като Флормар на пръв поглед, според мен заради хубавата опаковка и качеството на продукта, си заслужават! Могат да се мерят с много по-скъпи червила.
 


      Lady in Sunset е много интересен пастелен розов цвят. Не е ярък, но не и убит. Според мен може да се носи през цялата година и с почти всякаква гама на очите или поне от по-носимите и неутрални тонове. Било то кафяво, зелено, лилаво или розово. Особено подходящо обаче го намирам за пролетта и есента, когато не ви се носят ярки или пък тъмни, убити цветове.



       Формулата му е същата като на другото. Мека, пастелна и плътна в същото време. Ухае на ванилови бисквитки без да има химична нотка. Не се разтича, но е възможно леко да подчертае недостатъци без да изглежда кофти. Нужно е малко време да се "нагоди" според състоянието на устните ви. Финиша е средно между класическо червило и кадифен към матов.



        Трайността и при този цвят е много добра. С малко ядене на някакъв плод или нещо по-леко, издържа спокойно от 8 до 13 часа. След като се изтрие, не усещам сухота. Кожата на устните ми е мека и гладка.




                          Лице - Rimmel Wake me up Foundation, Guerlain Meteorites "Mythic"
                                            Очи - Too Faced Chocolate Bon Bons
                                             Руж - Milani Baked "Dolce Pink"
                          Спирала - Revlon Super Length, Lancome Hypnose Pret-a-porter





                 
                                         
                                            Too Faced Semi-sweet Chocolate Bar


Няма коментари:

Публикуване на коментар