събота, 4 юни 2016 г.

Rimmel Wake me up Foundation 100 Ivory

      Rimmel е дрогерийна марка, но с добри за цената си продукти и особено фдт, коректори, моливи за очи/устни и червила. Не мога да кажа, че съм пробвала много и въпреки това, впечатленията ми са изцяло положителни. Не бях пробвала техен фдт и през март месец ми се отдаде възможност да взема един от коментираните и харесвани, а именно Wake me up.


      Стабилна стъклена опаковка с удобна помпичка, която изкарва желаното от вас количество, в зависимост от това дали натиснете докрай или не. Оранжевия цвят е чудесен избор за името на продукта и много свеж. Наистина ви събужда като го погледнете. :)


        Фдт е с лека формула и покривност, можете да постигнете до средна с повече количество. Текстурата му е кремообразна, но не е прекалено гъст и се разнася лесно и бързо. Има лек аромат, който не се усеща почти. Цената му е около 15 лв.


         Завършека му е сочен, без пудра не може или поне аз. Моята кожа през този сезон е нормална към комбинирана. Нанасям го в 7,30 сутрин и към обяд, около 12-13 ч. вече носа и в зоната на челото ,ми е лъснало. Ако съм ползвала Shine Killer-a на Аура, с нея издържа прилично и повече, но с по-лека не. И не топлото време вече е причината за бързото омазняване, защото го нося от началото на март месец, а тогава температурите бяха много по-ниски и имах същите впечатления.


          Успява да покрие леки червенини, да изравни тена и да придаде свежест, живот на тена. Лицето е озарено. Има фини частички в продукта, но на лице те не се забелязват. Самият финиш създава такова впечатление. Наистина стои естествено, но макар и най-светлия, Ivory според мен е прекалено тъмен за много бели кожи. Направо бих казала жълт, дори на мен. Аз съм със светла, но не порцеланова кожа (с жълт подтон).


         Доста икономичен продукт е. Това количество от около пръст и половина съм свалила за тези три месеца, така че ще стигне за дълго време. Нанасям по 2 помпички. Частичките не можах да хвана много, но погледнете в магазин, ако сте решили да го купувате.


        Ако трябва да съм честна, бих преглътнала лъсването, защото с по-силно матираща пудра мога да го овладея. Забелязах обаче, че ми излизат пъпки от този фдт. В началото си мислех, че си втълпявам. И отложих тази публикация с месец, в който продължих да го подлагам на тест. Докато вчера сутринта не се събудих с много приятно изчистено лице, последната половин година ми излизат често пъпки и бях супер щастлива. Направих снимки за "преди" и се гримирах както обикновено. До обяд вече имах ужасна пъпка от едната страна на носа, която не можех да ликвидирам. Опитах няколко пъти да я стисна, но не излизаше нищо от нея. А е надута и при допир с нокът боли малко. Толкова се мъчих и вкъщи, че направих дупка и пак стоеше. Освен нея, обаче имах и леко избило на едната буза, както и на брадичката. И вече ми се затвърди мнението, че няма от какво друго да е, освен от Wake me up. Под него имах от балсама на Nivea и едва ли е от него, защото предния ден бях го нанесла отново като база. Но не смятам да продължавам с експериментите с фдт и да го дам на някой. Явно някоя съставка не ми понася.



     Имах желание да пробвам Match Perfection, но формулата на новия била сменена с по-лека и "неустойчива", та не знам дали бих го купила. По-скоро дълготрайния мисля, но след опита ми с този, ще помисля много преди да го взема.


Няма коментари:

Публикуване на коментар