понеделник, 4 юли 2016 г.

China Glaze Flip Flop Fantasy

      Един от най-известните и готини летни лакове, е този разкошен розовокоралов неон на China Glaze Flip Flip Fantasy или накратко "Джапанката". Много харесвана и търсена, но и ужасно капризна откъм нанасяне. Има и 2 партиди - едната новата е май розовата, а старата (моята) е между розово, коралово и оранжево. Труден за описване и "улавяне" на снимки е, на живо обаче обира безброй комплименти.









       Типично за неоновите лакове, изсъхва матово. Винаги обаче ми се появяват балони и не мога да остана без топ лак, а и се нанася супер неравномерно и стои на черти. Но и с блясък е в пъти по-красив.




 
    При някои се бели бързо. За ден или два започва да пада на люспи, но ако имате здрави нокти и ви издържат по принцип лаковете, с този също не мисля че бихте имали проблем. Поне 3-4 дни ще изглежда прилично. Зависи и от експлоатацията на ръцете разбира се. Нанасяйте и база, за да го закрепите максимално плътно към плочката си.



      Ако си търсите уникални неони, най-добрите са на China Glaze и Models Own. Върховни са цветовете им и няма да останете незабелязани с тях. Като качество харесвам повече вторите, но по-голямо разнообразие имат Чайна Глейз. :)


1 коментар: