неделя, 28 август 2016 г.

Oriflame Bahia Sunset and Paradise

      Ако трябва да избирам сочни, тропически и сладки аромати, които да оставя в колекцията си, това ще бъдат тези 2 мъника - Oriflame Bahia Sunset и Paradise. Много ме е яд, че толкова сполучливи парфюми са лимитки и в малки опаковки. Тези заедно със серията Pop Glam са ми вечните фаворити що се отнася до летни колекции. Не знам как са съчетани, но ухаят великолепно на сладки, много сочни и в същото време нелепнещи на гърлото от захар. Леко тръпчиви и вкусни!


       Буквално от 3-4 леки пръсвания, издържат от сутрин до края на работния ден без никакви подновявания. Аз успях за съжаление само с тези двете да се сдобия. Много исках и третия "Twilight", но когато го поръчвах пристигна 2 пръста на дъното и го върнах. Замениха ми го с такъв, малко повече от половината и отново не го оставих. А беше разкошен за горещите летни нощи.  


    
       Bahia Sunset започва със сладък портокал, манго, ананас и кокос. След няколко часа тази сочност избледнява и остава един много мек и леко сладък аромат на орхидея и жасмин. Преди напълно да изчезне, по кожата се долавят нотки на мускус и амбър. Близък аромат до този, е на Balea Paradise Beach от миналогодишната лятна лимитка.


        Bahia Paradise ухае на свежи, мокри тропични цветя и лек намек на праскова. Началото е от фрезия в комбинация със сочни праскови, а след час се открояват средните нотки жасмин и стрелиция. Базата е от бял мускус и сандалово дърво.


       Много любими, но следващото лято трябва да ги изразходя вече, за да не им се промени аромата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар