събота, 13 август 2016 г.

Само добави вода.....Wilkinson Intuition

        Вече доста често ви споменавам за чувствителната ми кожа, а и за откритието ми за обезкосмяване в лицето на самобръсначките Wilkinson Sword. Ако дори и тъканите ви дразнят  (зачервяват кожата и щипе), то вероятно знаете колко досадно е да ходите с червените точки и червенини по целите крака. Особено през лятото е ужасно и прави понякога невъзможно носенето на къси панталонки, рокли и поли. Но откакто ми препоръчаха самобръсначките на марката и ги тествах, станаха част от ежедневието ми, се убедих че е възможно спокойно да си показвам бялата кожа на краката и да нося любимите си рокли. :)

         Ревю на Xtreme3 Beauty     Ревю на пяната им от комплекта с тример    Ревю на тримера и на Quattro Papaya


         Чели сте мнението ми за няколко самобръсначки на марката, каквито предлагат и други фирми на пазара, но днес няма да говоря за такъв тип (стандартни). Става дума за една от най-новите и иновативни, а именно Wilkinson Intuition. Тя е със сапун около ножчето, обогатен с алое вера и витамин е. Предназначена е за чувствителни кожи, каквато е моята. Единственото, което трябва да направите е да намокрите леко. Ако пътувате или мразите да ползвате сапун (някаква пяна), или пък бързате, а не можете да бръснете на сухо, е идеална.



        Intuition е най-масивната самобръсначка, която съм виждала и хващала някога! Не е тежка обаче, а напротив. Дори за такъв тип е лека. Усещането в ръката в първия момент не е супер стабилно, защото е от пластмаса и няма нищо метално освен ножчетата. При натиск върху краката се чува движението на главата и сапуна като нещо "кухо", но в същото време не дава индикации, че би се разпаднала (както ми пада ножчето на другата им сменяема) и е здрава. Доста при това! Гумираното матово покритие също приляга чудесно в ръката и не се пързаля. Нито веднъж не съм я изпускала. По извивките на тялото не срещам трудности, може би за под мишниците не ми е най-удобната, но с малко усилие става и за тази зона. 
 

        Много ми харесва и вакуум държача на стойката за банята, нито веднъж не се е разлепила откакто съм я сложила. С Wilkinson Sword Quattro ми се случва много често и да ме събужда през ноща. Не мога да не отбележа и страхотния свеж цвят. Ако ме следите, знаете че ми е любима ментата и е удоволствие да я ползвам!


      Не очаквайте, че сапуна като е твърд и ще издържи дълго. Моя на снимките е след 5-6 пъти употреба и от долния край се вижда че е към края, но пък не предизвиква никакви възпаления, което за мен е от голямо значение. Не са и "тъпи" ножчетата, че да се захабят след второто бръснене и само да дере, а напротив. Дори след "стопяването" на сапуна, съм почти сигурна за поне още месец живот. (Не виждате снимка като нова, но ви споменах че всички снимки са в стария ми хард диск, който си загина чинно и не успях да спася нищо. Няколко блогърки вече пуснаха публикации, така че при тях също можете да погледнете.).


        Кожата след бръснене е мека и гладка, не я усещам възпалена на места, така че определено оправда очакванията ми. Може би за пътуване ще ви се стори обемна, но ако ще носите пяна отделно, то по-добре вземете Intuition и си спестете флакона. Цената й е 17,50 лв и на комплекта ножчето също. За ежедневна употреба и по-бюджетен и дълготраен вариант, бих ви препоръчала Wilkinson Sword Quattro с папая и перлен комплекс. Едно ножче бръсне добре около 2 месеца, също не е прекалено остра и да реже, но прави краката много гладки. Но която и Wilkinson да вземете (с изключение на онези с едно ножче), няма да останете разочаровани. Ползвала съм няколко техни и то с месеци наред, нито една не ме е разочаровала! Освен това е в стабилна и луксозна кутия, така че е идеална и за подарък.


         *Продукта ми е предоставен от Wilkinson Bulgaria, но знаете че много преди това съм споделяла положително мнение за техните самобръсначки и можете да сте сигурни за обективност от моя страна.

Няма коментари:

Публикуване на коментар