четвъртък, 8 септември 2016 г.

Missoni Acqua EDT

     Мечтаната лятна почивка - море, слънце, свежи цитруси и чиста солена вода. Това е картината, която изниква в съзнанието ми, когато нося Мисони Аква.


     Морски и водни аромати съм пробвала доста, и имам, но такъв с мирис на солената морска вода с резени краставица и няколко капки сочен лимон не. Be Delicious на Д. Карън е единственото, което ми идва наум като близко, но зелената ябълка го и отличава доста. Има и нещо общо с Градините на покрива на Ерме, като то е в много малък процент.
      Acqua е буквално чиста вода с много, много сол, няколко парченца свежа краставица  и сока на резенче лимон. В сърцето на аромата се крият още пъпеш, нарцис, виолетка, момина сълза, фрезия и жасмин, но те едва се показват и след като аромата утихне. Срамежливи и скромни. Силата на Аква е водата и солта!



          Представете си легнала красавица на пясъка, покрита с ефирен шал и отпиваща от кристална чаша вода с много сол, а за разкош и освежаване подправена с краставица и лимон. Много освежаваща комбинация и особено предпочитана в горещините.


       А бутилката е в пълен синхрон с ароматната течност. Прилича на голяма капка вода. Вътрешната част на етикета е запазената марка на Мисони. В лек бохо стил, зиг заг принт в пастелни цветове.


         Предлага се в опаковки от 30, 50 и 100 мл. И този прекрасен аромат като много други за съжаление е спрян и с 2 ръце ви препоръчвам да тествате, ако го видите някъде. Малко са ароматите като този и с такава трайност. При мен издържа 4-5 часа от 3-4 леки пръсвания и особено при нормални температури от 25-28 градуса.


        Идеалния парфюм за лятната ви почивка! Още повече настроение и свежест би ви донесъл в комбинация с рокля в подобни на флакона цветове или къси бели панталонки с топ.


Няма коментари:

Публикуване на коментар