четвъртък, 20 октомври 2016 г.

Avon Planet Spa Herbal Steam Bath Body Scrub

       Десетки пъти съм ви споменавала колко харесвам продуктите от серията Planet Spa. Не помня един, който да ме е разочаровал. Ексфолианта, за който ще пиша днес също е добър за моите изисквания и напомня на маслиновия. Последният ми е любим! На практика са почти идентични, разликата е само в аромата и може би идея в консистенцията. Цената му е около 10 лв при намаление. В момента го няма в брошурата, но с маслината е намален и бих го взела веднага. Имам 3-4 други нови и заради това единствено съм ограничила поръчките. ;)


        Ухае много освежаващо, подобно на дъвките и бонбоните на Airwaves, онези които ви отпушват носа буквално. Обаче е доста приятно усещането като продукт за тяло. Напомня на мъжките парфюми. Аромата е на кедър и евкалипт. Сякаш ви отпушва порите и цялото тяло започва да диша.


         Текстурата е по-скоро кремообразна с много частички със среден размер. Достатъчно едри са, за да премахнат мъртвата кожа и в същото време изобщо не дразнят. Не се пени, както леко правеше ексфолианта със средиземноморска маслина.


        Кожата е чиста и мека след употреба, не е пресушена, но зимно време имам нужда от подхранващ и хидратиращ продукт аз. Затова и предпочитам да не пропускам лосиона/маслото.
        Приятна консистенция, разкошен за сетивата аромат и чудесен ефект, в случай че не търсите груби частици като на захарните ексфолианти. Дали бих подновила - определено!

Няма коментари:

Публикуване на коментар