сряда, 16 ноември 2016 г.

I love... Gingerbread Shower cream

        Ароматни меденки, курабийки, линцерови сладки и разбира се вкусни и хрупкави коледни джинджифилови бисквитки, са едни от най-предпочитаните вкусотии за наближаващите празници. Ако обаче сте на режим и избягвате захарта, която хапвате, можете да се задоволите с този страхотен душ крем с аромат на джинджифилов хляб.


         Нямам снимка на бутилката, затова ползвах от интернет. Толкова очарована останах от продукта, че нямах търпение да споделя, защото е страхотен за Коледа. Води се душ крем, но за мен си е с текстура на душ гел. Със същия оранжев цвят е, какъвто изглежда на картинката по-горе и перлен оттенък. Пени се много добре и ухае фантастично на джинджифилов хляб. На пресен и току що изпечен коледен хляб с джинджифил. Бих се объркала с нещо за хапване. Толкова достоверен и вкусен е аромата без никакви химични примеси.
          Не изсушава кожата, но аз не бих пропуснала лосиона. Ако го видите някъде, горещо ви го препоръчвам. Чудесен е за празничните дни. Ще ви донесе огромно настроение! Потърсете в Ивис и магазините, които предлагат марката.

                                                                  Снимка - pinterest
                                   
                                                                      Pinterest

1 коментар:

  1. Много вкусно звучи :) Аз използвам този с портокал, който мирише на гумени мечета Харибо, само че ароматът не е от най- трайните, не знам как е при този.
    Поздрави :)

    ОтговорИзтриване