четвъртък, 29 декември 2016 г.

Christmas Party Nails





      
     Golden Rose Jolly Jewels 121 - ако сте пропуснали да си вземете прекрасния Ring in the Red на China Glaze, този е много добро негово копие. Чайната е идея по-ярко червена и според мен блести по-красиви, но предвид цената не бива ГР да се отписва като добра алтернатива. Цената им е около 4-4,50 и са супер някои от цветовете от тази серия за коледните празници.





       Първият слой на 121 е доста прозрачен, но на втория покрива. Толкова съм нанесла и аз. След 2-3 пръста максимум обаче трябва да затваряте и разклатите, защото се точи на конци и става като лепило. Това обаче е присъщо за глитърите по принцип, така че не мога да отбележа като някакъв недостатък. Съхне сравнително бързо и с топ лак се заглажда прилично. Ако искате ефект стъкло обаче, ще са ви необходими 2 слоя от хубав и плътен гел топ.




        Коледните кутии за сладки са от Кауфланд. 3 броя са и струват 8 лв. Купих ги случайно през изминалата седмица, понеже правих мъфини и нямах в какво да пренеса, та там открих по-изгодно отколкото в Джъмбо и не съжалявам че ги взех. Супер сладки са!




               Christmas Water Decals (водни стикери) - Here



Няма коментари:

Публикуване на коментар