вторник, 27 декември 2016 г.

Hristina A+E Vitamin Intimate Shower Gel

        Интимната хигиена е от особено значение за една жена и по тази причина геловете за тази зона са продукт, който от 10 години е част от моята ежедневна грижа в банята. Не мога без тях и подновявам още преди тубичката да е свършила до дъно. Не съм пробвала много, марките се броят на пръстите на едната ми ръка, но съм доволна от 3 и за момента не бих сменила с други. Есента отворих гела на Sebamed (след години с Нивеа реших да сменя), обаче свършва доста бързо и предвид цената му, наскоро дадох шанс на този на Христина с витамини А+Е. Предлагат се още няколко вида (роза, невен, лайка, акация и люляк), но по препоръка на продавачката в магазина и мой вкус от към ароматите, си избрах именно него.


      Тубичката му е обикновена- с класически дозатор, но прави лек вакуум и трябва да стиснете добре, за да излезне продукта. Това не е минус, особено ако по неволя задържите шишенцето за по-дълго с дозатора надолу или решите да го носите на път. Не би се отворило категорично.


       Текстурата на гела ми напомня много на онези балсами от едно време Pantenol & Impression. Гъста кремообразна и прилича малко на желе. При разтръскване се тресе леко в тубичката, но си излиза нормално и няма нужда от прекалена сила. Аромата е пролетен и идея по-силен от нормалното за подобен продукт, но не дразнещ и парфюмен. Ухае на люляци и трева. Много свеж е. Подобен е Lactacyd - класическия интимен лосион, за който съм ви писала тук. Разликата обаче, че докато с него усещането е сякаш едва ли не сте лапнали дъвка Airwaves и ви е отпушила носа, при този липсва. Да, аромата се усеща при разпенване, но не толкова, че да дразни и създава такъв "странно/смешен" ефект.


        Продукта се пени много слабо, което е супер за подобен продукт и се измива лесно, бързо. Ползвам го от около месец и до момента не съм усетила да ми е предизвикал какъвто и да е дискомфорт - парене, щипене или сърбеж. А в зоната на триъгълника при мен със сигурност шеше да се забележи. Измива чудесно и го чувствам почти по същия начин като действие до интимния гел на Sebamed.


        Нямах никакви очаквания при избора ми на този гел, но съм доволна и със сигурност бих си взела друг след изразходването на този. Цената му е 4 лв, а количеството 125 мл. Изглежда икономичен и смятам, че ще стигне за поне 3-4 месеца редовна употреба.

Няма коментари:

Публикуване на коментар