неделя, 29 януари 2017 г.

Aura Shine Excess Lipstick 739 Lips Signature

      Преди точно една година, за пръв път се докоснах до обновените продукти на козметика Aura. И за да продължа с "традицията", този януари ще ви запозная с едно от червилата от серията им Shine Excess. То е отново в класическа черна гилза, но за разлика от матовите, покритието на тези е с блясък - в унисон с финиша им.


        Очакванията ми за това червило бяха блясък, мека формула и по-малка трайност, което пък е плюс за онези от вас с много сухи устни. Резултата беше далеч по-впечатляващ и не знам защо не съм обръщала внимание на Shine Excess досега. Оказаха се супер сполучливи или поне този цвят 739, който имам аз. Можете да избирате между 20 нюанса.
         Реалното червено в гилзата е точно на снимката под този ред:


          На устни обаче си е класическо червено, което е носила Мерилин Монро и с лек студен подтон. Стои разкошно със сенки в златистата гама. Формулата му е толкова приятна при разнасяне, сякаш е балсам, но няма нищо мазно в него и с леко докосване обвива устните ви в наситен цвят. Без напластяване и молив. Усеща се леко, което за подобен цвят, е трудно за представяне без проба. Точно както някои фдт стоят като втора кажа, така и Lips Signature става част от устните ви, но ги прави огнени и неустоими.


       Финиша е като на класическо червило и с много фин блясък, който изчезва по-късно и се бетонира. Никакво подчертаване на недостатъци, дори ги скрива и изравнява. Не акцентира върху сухите участъци и с моливът на Golden Rose Dream Lips 515 издържа почти цял ден! След обяд (не с много мазна храна), цвета избледнява в средата и е нужно да повторите малко, за да запълните изтритото. Да, точно едно подновяване, с което ще изглеждате чудесно през целият работен ден. Цената на Shine Excess е 7,35 лв.




        Моливът на Golden Rose Dream Lips 515 се оказа попадение и той. Имам най-тъмният патладжанен цвят от тази серия и е толкова сух, че се дера. Но този е съвсем друга крайност. Супер прецизен и мек, но не маслен и да се изтрива бързо, а издържа буквално цял ден. Червилото на Аура излезна съвсем леко от контура на устните и то към края на деня. Съвсем не очаквах такова качество, но останах изключително доволна. Дори взех двата продукта за колежка и тя ги хареса също. Цветовете им си пасват отлично. Освен на щандовете, има ги и в дрогерии Лили. Струват по 2,89 лв.



          Ако все още нямате хубаво класическо червено или е от цветовете, които носите често, ви препоръчвам с 2 ръце Aura Shine Excess 739 Lips Signature заедно с молива. Комбиницията е страхотна и съм сигурна, че ще останете доволни. А тези сенки в цвят старо злато, от единичните на Aura Divine Eyes 73 Golden Crown, също се оказаха красиви. Само да не бяха пристигнали пострадали при мен. Поправих ги, но вече не са така меки и по-трудно се загребва от цвета с четка сякаш.
           *В този ред на мисли, винаги изпащайте прашливи и чупливи продукти (лакове, сенки, фдт, пудри, ружове, парфюми и т.н.) добре увити и в самостоятелна опаковка от уплътнители. Така риска от нарушаване целостта им е много по-малка. Поставянето им в плик с балончета не решава проблема. Удряйки се, дори и да не бъдат изпускани и подмятани, е възможно да пострадат.




         Суоча съм направила без база. На очите не мога да ги нося самостоятелно, заради по-сухата формула след поправката със спирта. Носих ги 2 дни подред и имаше известно събиране, но при мен ви споделих че напоследък имам проблем с трайността. Дори Urban Decay, Too Faced се държат по този начин. Divine Eyes струват по 4,99 лв. и се предлагат в 12 цвята.


         Като цяло обаче, ги намирам за сполучливи - цвета, формулата и финиша са страхотни. Трудно се намира такова "антично" златно и само заради него си струва да се вземат.


   
       * Продуктите спечелих от игра и поста не е спонсориран от PR.

Няма коментари:

Публикуване на коментар