петък, 27 януари 2017 г.

Avon Magic Effects Molten Metal "Blue Steel"

        Рядко ме изкушават лакове от Avon, но тази серия "Molten Metal" ми беше грабнала вниманието особено още миналата зима. По стечение на обстоятелствата не успях да се сдобия с набелязаните цветове и ме беше яд. Изпуснах я от каталога, та я дебнех в офертите за представители и най-накрая през лятото успях да си взема трите желани цвята. Към днешна дата обаче често ги пускат на страниците с намалени и свалени продукти в каталозите, така че ако ви допадне този, разгледайте.
          И така...няколко месеца отлежал, реших че е време да пробвам най-красивия "Blue Steel". Сякаш времето в момента му пасва идеално. Студен, ярък, блестящ и наситен сив нюанс с металически и фин пясъчен завършек. Много харесвам сиви глитъри с метален финиш, каквато е China Glaze Loreleis Tiara и този се оказа подобен. Дори бих казала по-хубав.
 

        На първия слой не покрива напълно и е от лаковете, които не е препоръчително да повтаряте с четката там, където вече сте нанесли. Но на втория вече, е супер.


         Гъст е, но не се точи. Когато стигне половината вероятно ще иска разреждане, но всички лакове с такъв завършек имат същата съдба и предвид цената му под 5 лв, смятам че въобще не подлежи на коментиране по този параграф.


         Съхне бързо и е гладък. Не закача изобщо по дрехите ви и не драска. Изключително фина "грапава" текстура има. Представете си някой пясъчен лак, които е с поизносен горен слой (на 3-4 дни_ и вече загладен.  Точно такъв е на пипане. Много красив, стилен и луксозен вид има.


         Ако този лак беше в шишенце с надпис Chanel, ви гарантирам че щеше да струва колкото минималната работна заплата в ebay. :)


         

2 коментара:

  1. "Ако този лак беше в шишенце с надпис Chanel, ви гарантирам че щеше да струва колкото минималната работна заплата в ebay." - ха-ха-ха, нали! А как всички ние обичаме да плащаме за марки. А и да не обичаме, несъзнателно го правим. :)
    Иначе цветът е много хубав, Ивче, точно в унисон с времето.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Когато си с в двата крака хлътнал, знаеш че не трябва, но просто разума ти не успява да надделее в повечето случаи. Доста време е нужно, за да започнеш да мислиш трезво и да не купуваш всичко. :D
      Лака е страхотен иначе, в унисон със зимния сезон. :)

      Изтриване