сряда, 15 февруари 2017 г.

p2 Mystic Whisper Blush 020 sensual mauve

       Лимитираната есенна колекция на p2 Mystic Whisper грабна вниманието ми веднага щом я видях. Особено пожелах един лак (заради капачката) и този руж от нея. Много съм щастлива, че ме сдобиха с тях. И тъй като ви показах маникюра тук, е време да видите и разкошния руж "Sensual mauve".


         Не е лъжа, че принта е основния виновник за това ми притежание. Обожавам подобни винтидж шарки. А разкошния блясък и по-различен цвят, съвсем подсилиха желанието ми.
         Принта, както вероятно се досещате, падна още при първата употреба и допир на четката. Беше разкошен дуохромен и бледорозов, с удоволствие бих си купила такъв цвят хайлайтър. Стигна обаче само за едно гримиране. Отдолу е чист и без частици - бордо. Но пък щампите се запазиха. Доста добре печен е, не се разпрашва и по тази причина не можете да загребете много, да изглеждате като клоун. Икономичен ми изглежда, защото съм го ползвала около 10 пъти и не помръдва количеството.



        Напластявам по 3-4 слоя с четката и въпреки това, бузките придобиват вишнев нюанс (светло бордо). Финиша е полуматов, стои като воал. Което пък го прави страхотен както за ежедневен, така и за вечерен грим с тъмни устни.


         Не избледнява и не става на петна. Издържа ми цял ден. Подходящ е за доста гримове - носих го с нюд на очите, с лилаво, сиво, зелено, бледорозови нюанси, тъмни и светли устни (бордо, ярка малина, пепел от рози) и винаги стоеше добре. Универсален зимен цвят, който се откроява от класическите розови и прасковени.


        Очаквах да е по-пигментиран ружа и подобен на The Balm Instain "Pinstripe", но всъщност с тази му по-печена формула и лека наситеност, съм още по-доволна и се радвам, че го имам.



        Нанесен по-леко е едва забележим, на снимки почти не се вижда.


2 коментара: