събота, 25 февруари 2017 г.

Trend it up Brilliant Moments Chrome Lip Gloss, Lash Top Coat

    Trend it up е последната марка в асортимента на ДМ в чужбина, която се появи през лятото на 2016 година. Тук все още не се предлага, а сякаш имаше такива изгледи. Надявам се да решат да я заредят, защото определено имат доста добри неща.
      В коледния ми колет се криеха 3 техни продукта, но след тях определено искам да пробвам и още. Качеството и цените им са като на любимите p2, за които продължавам да се сърдя на българския ДМ.


      Изненадаха ме с този топ за спирала и глос в страстно червено от Коледната им колекция. Не очаквах изобщо да ми харесат толкова. Ще започна с глоса като по-привлекателен продукт заради цвета.
       Нанася се с четка, която с едно изваждане вади количество, напълно достатъчно и за двете устни. Удобна е, но за прецизен контур при подобни нюанси е хубаво да очертаете с молив. По-лесно ще е и за Вас.


      Няма аромат. Формулата му е много близка, да не кажа идентична с Revlon Ultra HD Lacquers. Мека, не лепне и почти не се разтича.


      А цвета е разкошен - страстно червено с великолепен шимър. Прави устните като сиропирани, огледални. Изключително комфортен за носене, изобщо не изсушава устните и дори бих казала, че е грижа. Не подчертава недостатъци.
       Много е пигментиран! По тази причина аз бих казала, че това е течно червило, а не глос. На горната устна съм нанесла червило под него (Aura Shine Excess 739 Lips Signature), а на долната е само глоса. Както виждате разлика няма - и като цвят, и трайност. И със и без подложка, е супер наситен! Ползвала съм и молив Golden Rose Dream Lips 515.


     Нанесен в 7,30 сутрин, само с пиене при мен издържа до 12. Около 12,30 е останал като стейн и леко е излезнал от контура.


      А устните ви след свалянето му са меки и гладки, ако сте имали сухи участъци падат кожичките. Сякаш сте ги ексфолиирали.


     Страхотен продукт за устни, който ме спечели с първата употреба и много добър двойник на лаковете на Revlon.


      За съжаление е от лимитирана колекцшя и няма да можете да откриете, но пък за мен беше достатъчен за да открия марката като страхотна сред дрогерийните и да продължа да експериментирам с нея в бъдеще.



      Продължавам с топа за спирала. За пръв път ползвам подобен продукт, като не бях особено ентусиазирана. Също като глоса обаче ме спечели с първото нанасяне.

 
     Очаквах да не прави нищо, да не се вижда и слепва миглите, а се оказа точно обратното. Страхотен горскозелен цвят, достатъчно брокатени частички и идеална гъстота на формулата.


     Нанасям върху черна спирала малко след като е засъхнала. Старая се да не се увличам с количеството, защото все пак е с по-течна формула и може да слепне на места миглите. Изваждам четката и нанасям, не ми е нужно втори път да вземам за едното око.


      На моменти разделя/оформя и подчертава по-добре от спиралата ми дори. А ефекта като топ е видим само с един лек слой. Обвива всяка мигла с много красив зелен цвят и блестящи частички, които се забелязват и през очилата. Но не си представяйте силен и натрапчив блясък, а изключително луксозен и празничен. Представете си новогодишните фоерверки. :)



     Не се размазва или рони през целия ден. Свалям го непокътнат вечер със спиралата.
      Очарована съм и от лака за нокти на марката, който ви показах миналия месец и вече искам да пробвам от техните пудри, моливи, червила, сенки, грижа за нокти. Имат водоустойчиви моливи, гел и пудри за вежди. Със сигурност ще си изберете нещо, ако ви попадне марката. ;)


Няма коментари:

Публикуване на коментар