петък, 17 февруари 2017 г.

Yves Rocher Comme Une Evidence L'Eau de Parfum

        Има аромати, които те грабват от първия досег. И не знаеш как, с какво, но вече не можеш без тях. Остри, но в същото време земни. Блестящи, стилни и класически. За жената с вкус, елегантен стил и характер. Такъв е Comme Une Evidence. Силен, дълбок, но и мек. С добро сърце.


        Парфюмът е различен от повечето цветни предложения на пазара. Композицията му е много добре подбрана и интересна. Ревена в комбинация с цветята дава острота и сух, чист земен дух. Носи ми онова усещане, което и Чистия тюркоаз на Ралф Лорън. Силата на камъка, го прави обаятелен и здравостъпил на земята. Дъбовият мъх тук придава тази черта. И не се лъжете по нежнорозовият цвят. Тук няма малини и захар! Точно както една жена може да ви заблуди с миловидното си излъчване, така го прави и Comme Une Evidence.


        Започва остро и зелено. Ревена ми напомня много на люляк, но не типичния пролетен цвят, а луксозен екстракт. Мощен и студен. Виолетовите листа са прекрасно допълнение, защото го правят зелен и хладен. Като ранно лятно утро в гората, в което дъбовият мъх стига до небцето ви. До половин час омеква и се появяват нежни и чувствени бели цветя. Онези звънливи и прекрасни момини сълзи, от които не можеш да откъснеш очи. И клонките им дори те примамват!


        Мускуса прави аромата чист, но завършека му не е типичния сапунен. На лукс и "чиста чувственост" ухае. На стилната и жена с невероятен усет. Не му отиват джинси и къси поли, нито пък кецове. На този парфюм му стоят добре високи обувки, изчистени рокли, елегантни ризи и скъпи бижута. Comme Une Evidence ще говори вместо вас. Не ви трябват думи, а погледи. С него ще се чувствате уверена и смела. Мъжете ще ви търсят, а не вие тях.
         Точно както за Chanel No.5 казват, че му стоят добре годините и трябва да пораснете, за да го носите, посегнете и към Comme Une Evidence L'Eau de Parfum около и над 25-те си. Той не е за детските сърца. Търси жени и силна мъжка ръка!
          Не слагайте по-луксозните парфюмни предложения на Yves Rocher под един знаменател с тоалетните им води от Les Plaisir Nature и коледните лимитки. Те са със съвсем друго качество - трайност, развитие и композиция. Ако сте пробвали от тях, не си правете заключения. Тествайте парфюмите им. Съвсем на друго ниво са! При мен издържат почти целият работен ден и постоянно получавам комплименти. Comme Une Evidence намирам за близък до Vert Delice. Бих го препоръчала като бюджетен заместител. В малки парфюмерии и Елитис се продава. Има и някакви допирни точки с Estee Lauder Pleasures, както и Guerlain Idylle EDP, но не бих си позволила да правя повече сравнения.


         Флакон от 50 мл Comme Une Evidence L'Eau de Parfum струва 49,90 лв, a 100 мл - 73,30 лв. Наличен е в Ивис, bonjour.bg, магазините на марката, аптеки Ремедиум, а също и в Елитис (видях комплект от 50 мл + душ гел и мляко за тяло по 200 мл за 59,90 в подаръчна кутия). Страхотен подарък за 8 март и любимата ви жена!
        Има няколко вида Evidence, от които можете да избирате. Аромата му е сериозен и си струва пробата. Но е особен и задължително тествайте на кожа в случай че не сте от хората, които  познават дали ще е техният от пирамидата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар