четвъртък, 23 март 2017 г.

Lirene Cherry and Lemon Moisture and Nourishment Light Cream

       Lirene е полска марка, с която имах среща още през тинейджърските години. Разбирайте преди около 10-тина години. И впечатления ми бяха добри. Ползвах с удоволствие крема и тоника с диня от серията Under 20. Бяха леки и кремчето с много приятна хидратираща текстура. Затова и като видях намаление в Лили и реших да си взема и този. Напомни ми на динената серия. И не сгреших.



        Текстурата на крема е плътна и гъста като масло, бяла на цвят. И името Light в случая заблуждава. Не само че подхранва, но и хидратира повече от перфектно. Очаквах да попива бързо и да е подходящо за лятото, но всъщност за най-топлия сезон ми идва доста мазен и тежък. Оставя сериозен филм и почти не може да попие през нощта. Затова е перфектен през есента и зимата, когато със сигурност кожата се нуждае от повече хидратация. И като дневна, и нощна грижа върши добра работа.

       
        Аромата му е приятен лимонов, но не кисел и горчив. Черешите отнемат тази нотка и го правят хем освежаващ, хем сочен и летен.



          Кутийката е от стабилна по мое мнение пластмаса и се затваря плътно. За цената си от около 5 лв при намаление, е чудесно попадение за нормални и сухи кожи.



Няма коментари:

Публикуване на коментар