четвъртък, 22 юни 2017 г.

Garnier Micellar Cleansing Gel Wash

        Пазара напоследък е залят от мицеларни води и що се отнася до продукти за почистване на грим, това е един от най-предпочитаните варианти. Последната година обаче някои марки бяха по-иновативни и пуснаха мицеларни гелове. В дрогерията такива са на Лореал и обекта на днешната публикация, а именно Garnier Skin Active Micellar Cleansing Wash Gel.
        Гела е в тубичка с удобна помпа, която не пръска на всички страни при натискане и е със стандартна за такъв продукт текстура. Рядък е, но пък това позволява да се разпенва с лекота и отмива също толкова лесно. Има много лек и едва доловим аромат, който не дразни.


           При едно натискане, излиза достатъчно продукт за измиване на цялото лице. Помпичка и половина ползвам за по-силен грим и с такова количество свалям почти 97 % от него, но като цяло и една е достатъчна. След изплакване, ми е нужен един тампон с мицеларна вода и с това лицето ми е напълно почистено. В началото очевидно не съм разтърквала добре, защото ползвах по 3 тампона, но всъщност започнах да масажирам повече и видях резултата.


         При първите няколко употреби, гелът ми лютеше на очите и колежка потвърди. Не знам въпрос на свикване ли е, но вече не ми щипе и от близо месец почиствам всяка вечер лицето си с него. Просто ги затварям и не мижам. Не съм усетила да изсушава, но и не почиства силно. Ако искате перфектно и до скърцане чиста кожа, измийте след него с друг гел.


          За около 20 дни съм изразходила около 1/3 от 200 мл, което значи че опаковката би стигнала за 3 месеца ежедневна употреба. Цената на гела при намаление е 4,50-5 лв. Не бях очарована в началото, защото ми щипеше и не сваляше добре грима, но сега съм доволна и пак бих си купила в бъдеще от него. Плюс е и стабилната помпичка. Дори обмислям дали да не си я запазя за нещо, но пък е голяма тубичката и май не е добра идея. Към гела като измиващо средство също нямам забележки. Върши си работата, бюджетен е и се намира във всяка дрогерия.


        Този месец мицеларните води на марката също са намалени в Елитис, ако имате нужда.

1 коментар:

  1. И на мен при първите използвания ми дразнеше на очите, но вече нямам проблем. Определям го като добър продукт, който най-вероятно, ще купя отново. Гелът на Cien обаче ми остава фаворит! Както и пяните на Nivea(които отдавна не съм купувала).

    ОтговорИзтриване