понеделник, 17 юли 2017 г.

MAC Fruity Juicy Eyeshadow x6 Fruit A La La

      Fruity Juicy е лимитирана колекция на MAC за лято 2017, която беше пусната на пазара преди малко повече от месец и много бързо се изчерпаха някои от продуктите. Не знам дали в магазините в България все още е налична, но ако можете да се сдобиете от някъде с нея и ви допада цветово, горещо Ви я препоръчвам. Зелената също е много красива, така че която и от двете да изберете, няма да сгрешите.



       Като започна от свежарската и супер лятна визия с тропически плодове, компактната и стабилна опаковка , та стигна до красивите топли и ярки цветове + чудесното им качество.
 


      Знаете че не съм от големите фенове на марката, но тази палитра ми стана любима още преди да съм започнала да я ползвам. Когато я видях на суочове, бях сигурна че ще ми хареса много и стои добре на цвета на очите. И не сгреших, което и личи от почти ежедневното посягане към нея от както я купих.

        Суочовете съм направила на чиста кожа (без база), за да стане ясно колко са наситени цветовете самостоятелно.

       Много ми допадна замисъла на самата палитра и подбора на цветове. Имате абсолютно всичко за направата на един грим. Като започнете от цвят за сгъвката, озаряващ за вътрешния ъгъл на окото, ярките цветове са супер за подвижния клепач и надграждане във външния ъгъл, а шоколадовото за опушване. Не можете да направите кой знае колко визии с Fruit A La La, но дори и малкото ме карат да я обичам безрезервно.



         Единствено светлия и бледия кафеникав нюанс не са толкова пигментирани, но и те не са предназначени за подвижния клепач, така че им е позволено. Шампанското е с фини частички и се разпрашва леко, но не пада по бузите. Голяма изненада се оказа и блестящия копър цвят, който грам не се праши при мен и залепва много лесно. Корала, малината и шоколадовият са чудесни и един върху друг напластени, придават дълбочина и свежест едновременно. Моите сини очи изпъкват и ще посягам към тях не само през летния сезон.


        Сенките освен с добра пигментация и лесно нанасяне, издържат цял ден. С базата ми на p2 някои дни ми се събират леко, но с нея всички го правят и не отдавам този недостатък на палитрата.

          Обожавам "Fruit A La La" и съм с 2 ръце за нея. Цената й не е ниска, но си заслужава.
Не знам колко е струвала тук. Аз я закупих от Турция за 169 лири или ~ 85 лв.






1 коментар: