четвъртък, 27 юли 2017 г.

Trend it up Ultra Matte Lipstick ft. Lipliner No. 430

        От началото на месеца вече можете да намерите в българските дрогерии ДМ, немската марка Trend it up, собственост на DM Drogeriemarkt. Асортимента не беше целият в първите дни на зареждане, но предполагам че малко по малко ще попълнят липсите. Факта че е нова марка и дългочакана, се позна и по опразнените стелажи на места, но тепърва предстои да навлизат и се надявам да се задържат. Trend it up за мен са близки до p2 Cosmetics, които са ми любими и за съжаление явно няма да видим у нас. Имат доста прилични продукти, но аз за начало си избрах едно много красиво мауви розово (No. 430) и молива към него.


         За пръв път попадам на марка, която да има своя линия червила и моливи с еднаква номерация и съответно цветове. Така да се каже, вървят в комплект. Естествено, продават се самостоятелно. Много добре е измислено обаче, за да не се затормозявате да търсите молив, ако искате да ползвате такъв.


        Вече имам всякакви цветове червила и напоследък правя комбинация от ярки цветове с нюд, за да мога да акцентирам повече върху очите. Затова си избрах този интересен розов матов крем с мауви подтон. Странно определение му дадох, но на моите устни изглежда точно така.


        Опаковката на червилата е стабилна, лека и удобна. За цената от 4,49 лв, е перфектна. Молива струва 3,99 лв. Аз ги взех с отстъпка от 15 % за марката, която течеше в седмицата между 13 и 20. Освен това хванах и намаление от 20 % на цялата сметка, което ги направи още по-евтини.


          Формулата на тези червила, трайността и пигмента са повече от добри. Ultra matte има да не кажа най-комфортната и лека формула, която се е докосвала до устните ми. Финиша не е типичния матов, а по-скоро кадифен и изключително приятен за носене.


        Почти не подчертава недостатъци - устните изглеждат меки и естествени. Не се врязва в линиите и не се събира. Нужно ви е едно прокарване за наситен цвят, който с молива издържа почти 6-7 часа без проблем и с ядене. Има лек трансфер върху чашите и едва фино усещане, че носите нещо. Като балсам е, но няма блясък.


         От дрогерията, тези червила определено ме впечатлиха най-много и особено за цената си, не мисля че има по-добри. Никакво изсушаване, оставят лек стейн дори след 5-6 часа и няколко хранения, не се врязват и са доста трайни. Ухаят приятно на бисквитки, но не силно и химично.


         Молива също е много хубав. Мек, но само за да се нанася лесно, с плътен цвят, не изсушава и е прецизен. Издържа цял работен ден и е автоматичен. Харесвам този тип моливи и ги предпочитам, защото не се налага да ги острите. Нямам никакви забележки и към него.


          Цвета на двата продукта е много интересен, защото в зависимост от това какъв грим на очите носите, избива по-розов или в случая мауви подтон.


        Ultra Matte се оказа страхотно попадение и заедно с молива, ще използвам много през идните месеци. Намирам ги за универсални и подходящи за цялата година. Дори сега през лятото стоят чудесно, особено за вечерни излизания. Както на дами със светла, така и с тъмна коса.



Няма коментари:

Публикуване на коментар