четвъртък, 12 октомври 2017 г.

Kiko Creamy Emotion Lipstick 105 Pinkish Brown

       Няколко зими подред, до миналата включително, посягах почти само към малина, червено и бордо що се отнася до червила. А и през есента не ми се носеше друго. Кафявото за мен беше далечен цвят и не знам защо го свързвах с по-големи от мен дами. Майка ми например носи почти само шоколадово или с леки златисти частици. Може би аз не бях на такава вълна, или не намирах точния нюанс. Това лято дори, ми се носеха почти само неутрални тонове и наблягах на по-ярък или цветен грим за очите. Не посягах особено към наситени и почти неонови червила. Като казват че вкуса постоянно се мени, хората не се шегуват. И това го виждам по себе си във всеки един аспект. Няколко години ходех с квадратни нокти и се кълнях в тази форма, а сега вече съм с обли и не мога да повярвам че ми стоят добре. Промените са хубаво нещо, затова ги правете. ;)


       Днес реших да ви покажа този красив есенен цвят в меко шоколадово с розов подтон. Розовите нотки в него се забелязват по-слабо при мен, вероятно зависи от грима на очите. Но е факт, че отива на много визии. Стои секси и подчертава устните перфектно.
       Формулата му е кремообразна, ухае разкошно на шоколад и е много пигментирано. Няма химичен намек и след поставянето му, спира да се усеща вкуса. Съдържа екстракт от орхидея и гранули от хиалуронова киселина, пълни с обем.


       Нанася се с лекота и прави устните плътни, меки и гладки. Въпреки текстурата обаче, подчертава сухите участъци и е хубаво да сте ексфолиирали. Възможно е при цял ден носене, да усетите и малко изсушаване в центъра.




        Червилото няма много блясък. Изтрива се постепенно и се превръща почти в кадифено.  Трайността му е доста добра за такъв тип. При мен издържа дори хапване и подновявам само след обяда. Така че едни 4-5 часа стои без проблем. Нося го с любимия ми молив на Essence 05 soft berry.


          Много красив и актуален кафяв нюанс е, с приятна формула и чудесна трайност. А красивата опаковка е бонус, особено ако искате да зарадвате някого. За мен е удоволствие да нося Kiko Creamy Lipstick 105 Pinkish brown и не съжалявам за покупката му. Цената им е 6,95 евро.


2 коментара:

  1. Отговори
    1. Благодаря. И аз много го харесах. Не очаквах че ще е с такива по-меки оттенъци и няма да изглежда строго кафяво.

      Изтриване