сряда, 7 февруари 2018 г.

Shiseido Rouge Rouge "Murrey"

          В списание Грация понякога пускат интересни подаръци, които си заслужават и това червило е едно от тях. За месец декември, можехме да избираме между 2 различни цвята от серията Rouge Rouge на Shiseido и аз в началото не мислех да си купувам. В първите дни на януари обаче, получих факс и реших че искам розовото "Murrey". Намерих го лесно и си взех. Червеното също е хубаво, но имам много и пропуснах.


           Още си пазя малко от розовото Lancome Voile de rose от 2014, понеже много го харесвам, a това е подобно. Murrey е по-пигментирано и пастелно обаче. Меко е, с блясък като на глос почти и определено не е безобиден нюанс. Предвид силния пигмент, леко подчертава недостатъци при сухи устни. Няма аромат.


          Заради мекотата на формулата излиза извън контура и лесно се изтрива от мазна храна, но е комфортно и не изсушава. Съдържа витализиращ комплекс и хиалуронова киселина, които осигуряват хидратация и добър външен вид. Гладки и красиви устни.


          Трайността му е средна. Без хранене издържа около 3 часа, като се изтрива равномерно. При консумация изчезва по-бързо и до час. Страхотно е за ветровитите дни и сухи устни. Редовната цена не бих платила, но за 8-9 лв си заслужава.




          Редовната цена на червилата е 28 $, в България са около 50-55 лв.

Няма коментари:

Публикуване на коментар