неделя, 18 март 2018 г.

Trend it up Evernudes Marble Perfection Powder

         Напоследък се заглеждам повече по фдт и ББ кремове, отколкото по пудри за лице. Знаете че съм с бяла кожа, а в нашата мила родина малко марки предлагат светли цветове. За момента обаче на тоалетката ми стоят няколко флакона, затова и спрях покупката на каквито и да било тониращи продукти. И пудри си имам няколко - цяла кутия Метеорити заедно с прахообразна Vivienne Sabo, както и пресована на p2 + трансперантните на Аура. И по тази причина нямах интерес за нова. Но миналия месец при едно ходене в ДМ, видях нова колекция на Trend it up с неутрализиращи грим продукти. Нищо друго не ми хареса, но пудрата заради мраморните си шарки и зеления цвят в нея ме викаше. Беше на цена от 8 лв и изобщо не мислих дълго. А и вече нямам от любимите метеорите Митик, та ето едно скромно оправдание да я взема.


           От марката имам червило, лак и молив за устни заедно с топ за спирала и лак за нокти. Никой от тях не ме е разочаровал и затова знаех, че тази пудра също ще е добра.


           Опаковката е изчистена и класическа пластмасова, но се отваря и затваря с щракване. Стабилна е. Не мисля че ще има проблем с пренасяне при пътувания.


           Пудрата е финосмляна, но не е от нааай-фините и все пак на лицето е почти невидима. Прави го като фотошопнато, обаче няма никакви частици. Не изглежда плоско или брашняно, а много естествено. Перфектно запечатва грима и матира или поне за момента, когато температурите не са се покачили, фдт и контура издържат цял ден. Дори носа ми, който на моменти се омазнява леко, остава в безупречно състояние. Ружа и хайлайта леко избледняват, но и аз имам навика да се пипам. Преливат се с лекота и нямам проблем със "залепването".


           Цвят сякаш не придава, но за тъмни кожи вероятно ще има известно изсветляване. За бели е страхотна и аз лично не и откривам недостатъци. Разпрашване почти липсва. Ако завъртя по-силно четка, има малко прашинки, но ги вземам при следващото заграбване.


           Има лек сладникав аромат, на мен лично ми ухае на орхидея с пудрен завършек. Едва се усеща, така че не дразни при нанасяне. В последния месец я ползвам и съм с много добри впечатления. За моите нужди е перфектната пудра! Светла е, матира без да се забелязва от метри и издържа цял ден.


          Ако сте с нормална към суха кожа, а и бели - смятам че ще ви свърши перфектна работа. Trend it up е марка на дрогерии ДМ и се предлага само там. Не я търсете в Лили и други места.




Няма коментари:

Публикуване на коментар